Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑΑ: Πράσινο φως σε Megaplast και Marak

Την εισαγωγή των μετοχών των εταιριών Megaplast και Marak, στη ΝΕΧΑ και στην Παράλληλη Αγορά, αντίστοιχα, ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑΑ. Εγκρίθηκε, επίσης, η έκδοση ομολογιακού δανείου από τις Γραμμές Στρίντζη υπέρ της ΕΠΑΤΤ.

ΧΑΑ: Πράσινο φως σε Megaplast και Marak
Τα ενημερωτικά δελτία των εταιριών Megaplast Βιομηχανική Εξαγωγική και Marak Ηλεκτρονική για την εισαγωγή των μετοχών τους στη ΝΕΧΑ και στην Παράλληλη Αγορά του ΧΑΑ, αντίστοιχα, ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑΑ.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της Megaplast, η εταιρία θα διαθέσει 725.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων οι 705.000 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και οι υπόλοιπες 20.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της Marak, η εταιρία θα διαθέσει 1.716.110 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων οι 1.634.510 θα διατεθούν με δημόσια εγγραφή και οι 81.600 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Επίσης, το Δ.Σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της Γραμμές Στρίντζη για την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Ειδικότερα, η εισηγμένη προβαίνει σε έκδοση ομολογιακού δανείου με ιδιωτική τοποθέτηση και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ της εταιρίας Επιχειρήσεις Αττικής, διαπραγματεύσιμο στο ΧΑΑ, εκδίδοντας 3.000 μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες, ονομαστικής αξίας 10.000 ευρώ η κάθε μία. Η διάρκεια του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου είναι τριετής.

Επιπρόσθετα, το Δ.Σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 5.000.000 δωρεάν νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ALPHA ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΕΕΧ.

· Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.885.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ALPHA LEASING.

· Tην εισαγωγή ομολόγων ETBA εκδόσεων Ιανουαρίου 2002 έως και Απριλίου 2002.

Ακόμα, το Δ.Σ. του ΧΑΑ ενημερώθηκε:

· Για την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας AΦOI ANEZOYΛAKH ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΑΦΕΙΑ – ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ, από 0,7337 Ευρώ σε 0,73 Ευρώ.

· Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, από ΕΥΡΩ 5,8694 σε ΕΥΡΩ 5,87.

· Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της εταιρίας ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΠΑΠΑΦΙΛΗ, από ΕΥΡΩ 0,5869 σε ΕΥΡΩ 0,60.

· Για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας σε ΝΤΕΣΠΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, με διακριτικό τίτλο DESPEC ΤECHNOLOGY HOLDINGS.



· Για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ΡΙΝΤΕΝΚΟ ΑΝΩΝ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από 0,30 Ευρώ σε 0,55 Ευρώ.

Τέλος τέθηκε υπόψη του Δ.Σ. του ΧΑΑ:

Το πληροφοριακό σημείωμα της εταιρίας ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ για την μετατροπή της εταιρίας σε εταιρία συμμετοχών και την απόσχιση του εμπορικού της κλάδου και εισφορά του στην εταιρία COMPUSUPPLIES (νύν ”ΝΤΕΣΠΕΚ ΕΛΛΑΣ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v