Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Το κλίμα θα στηρίξει τα τρέχοντα υψηλά

Τους τίτλους των CosmOTE, Εθνική Τράπεζα, Γερμανός, Μυτιληναίος και Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης ξεχωρίζει η Marfin Analysis από το outperform list που εκπονεί στο τελευταίο εβδομαδιαίο report της, στο οποίο θεωρεί επίσης ως επενδυτικές ευκαιρίες τα ΚΑΕ και την Coca-Cola στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Marfin: Το κλίμα θα στηρίξει τα τρέχοντα υψηλά
Τους τίτλους των CosmOTE, Εθνική Τράπεζα, Γερμανός, Μυτιληναίος και Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης ξεχωρίζει η Marfin Analysis από το outperform list που εκπονεί, στο τελευταίο εβδομαδιαίο report της, στο οποίο θεωρεί επίσης ως επενδυτικές ευκαιρίες τα ΚΑΕ και την Coca-Cola στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Σε γενικές γραμμές, η Marfin εκτιμά ότι η αγορά έχει την ικανότητα να κινηθεί σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα, αν και επισημαίνει ότι μια μερίδα επενδυτών ενδέχεται να κινηθεί στη λογική της αποκόμισης κερδών.

Η Marfin βασίζεται σε δύο παράγοντες που χαρακτήρισαν τις συνεδριάσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Πρώτον, στην ενίσχυση του όγκου συναλλαγών (+53% σε σχέση με το μέσο όρο τεσσάρων εβδομάδων) και, δεύτερον, στη συμβολή τόσο του FTSE ASE-20 όσο και του FTSE ASE-0 στα νέα υψηλά.

H Marfin Analysis υπενθυμίζει πως με σχετικές εκθέσεις της διατήρησε τη σύσταση ”outperform” για τις μετοχές των Φουρλή (επαναδιατυπώνοντας την τιμή-στόχο των 7,50 ευρώ) και Δέλτα Συμμετοχών (αυξάνοντας την τιμή-στόχο στα 9,10 ευρώ σε συνέχεια της αναβάθμισης των προβλέψέων της).

Εξάλλου, υπενθυμίζει πως ξεκίνησε εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή της S&B με τιμή-στόχο τα 8,50 ευρώ και σύσταση ”overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v