Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Πως σχολιάζει τα εξάμηνα Εθνικής, ΟΠΑΠ

Η Εγνατία Finance με ξεχωριστές εκθέσεις της (30/09) αναθεωρεί υψηλότερα, στα 37 ευρώ, την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, ενώ χαρακτηρίζει το ”Πάμε Στοίχημα” το σημαντικότερο καταλύτη για τη μετοχή του ΟΠΑΠ για την οποία διατηρεί τα 25 ευρώ με σύσταση ”Hold”.

Εγνατία: Πως σχολιάζει τα εξάμηνα Εθνικής, ΟΠΑΠ
Η Εγνατία Finance με ξεχωριστές εκθέσεις της (30/09) αναθεωρεί υψηλότερα την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, ενώ χαρακτηρίζει το ”Πάμε Στοίχημα” το σημαντικότερο καταλύτη για τη μετοχή του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικότερα θετικά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα΄α΄ εξαμήνου της Εθνικής η Εγνατία Finance. Η χρηματιστηριακή προχωρά σε αύξηση της τιμής στόχου για τη μετοχή της τράπεζας, στα 37 ευρώ, από την προηγούμενη των 33,6 ευρώ, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”Buy”. Τα καθαρά κέρδη 2005 προβλέπονται στα 638 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναπροσαρμόζει υψηλότερα τις εκτιμήσεις για τα κέρδη της περιόδου 2005-07 και τονίζει τις θετικές προοπτικές της Εθνικής Τράπεζας.

Στο μεταξύ η Εγνατία διατηρεί την τιμή-στόχο των 25 ευρώ και τη σύσταση ”Hold” για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, επισημαίνοντας ότι τα τρέχοντα επίπεδα της αγοράς προεξοφλούν τις θετικές προοπτικές της εισηγμένης.

Πιστεύουμε ότι το ”Πάμε Στοίχημα” αποτελεί το σημαντικότερο βραχυχρόνιο καταλύτη για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, επισημαίνει η Εγνατία Finance.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 30ης Σεπτεμβρίου στα 33,3 ευρώ και του ΟΠΑΠ στα 25,84 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v