Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 16,65 ευρώ η τιμή-στόχος από UBS

Στα 16,65 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για την Intralot η UBS, ενώ εξακολουθεί να υιοθετεί τη σύσταση ”buy 2”. Η UBS χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου αντίστοιχα των προβλέψεων. Ο διεθνής οίκος επισημαίνει τις θετικές προοπτικές της εισηγμένης, αναμένει την επιτάχυνση της κερδοφορίας της Intralot και προβλέπει κέρδη 82 εκατ. ευρώ το 2005.

Intralot: Στα 16,65 ευρώ η τιμή-στόχος από UBS
Στα 16,65 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για την Intralot η UBS, ενώ εξακολουθεί να υιοθετεί τη σύσταση ”buy 2”.

Σε έκθεσή της με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Οι διεθνείς δραστηριότητες περισσότερο από εξισορροπούν την κάμψη του β΄ τριμήνου στις εγχώριες πωλήσεις”, η UBS χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου αντίστοιχα των προβλέψεων.

Ο διεθνής οίκος επισημαίνει τις θετικές προοπτικές της εισηγμένης και αναμένει την επιτάχυνση της κερδοφορίας της Intralot. Μάλιστα στηρίζει την πρόβλεψη για την αύξηση των κερδών στην εισαγωγή των ελληνικών αγώνων στο κουπόνι του ”Πάμε Στοίχημα” αλλά και στο αυξημένο pay out του παιχνιδιού.

Παράλληλα προβλέπει καθαρά κέρδη 82 εκατ. ευρώ και έσοδα 413 εκατ. ευρώ για το 2005. Ωστόσο επισημαίνει ότι η πρόβλεψη για τα καθαρά κέρδη της εταιρίας ίσως είναι συντηρητική και η Intralot ενδεχομένως να καταγράψει κέρδη υψηλότερα των 82 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 28ης Σεπτεμβρίου στα 12,94 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v