Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Περιορισμένο το ενδεχόμενο υποχώρησης

Χωρίς να αποκλείονται ούτε η αποκόμιση κερδών ούτε το αγοραστικό ενδιαφέρον για επιλεγμένους τίτλους οι αναλυτές εκτιμούν την πιθανότητα υποχώρησης ως περιορισμένη, ενώ αναγνωρίζουν το ρόλο που θα παίξουν τα αποτελέσματα των ΔΕΗ και Γερμανός (ανακοινώθηκαν), αλλά και των Εθνική και ΟΠΑΠ (αναμένονται).

ΑΧΕ: Περιορισμένο το ενδεχόμενο υποχώρησης
Τι αναμένεται για σήμερα: Χωρίς να αποκλείονται ούτε η αποκόμιση κερδών ούτε το αγοραστικό ενδιαφέρον για επιλεγμένους τίτλους οι αναλυτές εκτιμούν την πιθανότητα υποχώρησης ως περιορισμένη, ενώ αναγνωρίζουν το ρόλο που θα παίξουν τα αποτελέσματα των ΔΕΗ και Γερμανός (ανακοινώθηκαν), αλλά και των Εθνική και ΟΠΑΠ (αναμένονται).

Πιθανή θεωρεί την αποκόμιση κερδών η Εγνατία, κυρίως σε μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης που εμφάνισαν αξιόλογες αποδόσεις κατά τις προηγούμενες συνεδριάσεις, αν και επισημαίνει ότι επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον για μετοχές όπως ο ΟΤΕ, η 3Ε, ο Τιτάνας, τα ΕΛΠΕ και η Motor Oil σύντομα θα επανεμφανιστεί ενισχύοντας τον Γ.Δ. στην προσπάθειά του μείνει πλησίον των τρεχόντων επιπέδων.



Η ίδια χρηματιστηριακή εκτιμά ως αρνητική την επίδραση των αποτελεσμάτων της ΔΕΗ.

Περιορισμένο εκτιμά το ενδεχόμενο υποχώρησης στα τρέχοντα επίπεδα η Marfin, ενώ πιστεύει πως όσο πλησιάζει το τέλος της περιόδου των αποτελεσμάτων το ενδιαφέρον θα εστιάζεται στην Εθνική και τον ΟΠΑΠ που ανακοινώνουν αποτελέσματα αύριο.

Οι εισροές ξένων κεφαλαίων από θεσμικούς επενδυτές εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ ότι θα δώσουν τον τόνο στην αγορά βραχυπρόθεσμα.



Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση 0,35% υψηλότερα, υπεράνω των 3.300 μονάδων, αν και μακριά από τα υψηλά ημέρας. Η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε κυρίως στις Alpha Βank και ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v