Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΠΑΜΑ

Ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ). Η διάρθρωση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΠΑΜΑ
Ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

* Κωνσταντίνος Βέργος, πρόεδρος

* Αθανάσιος Ηπειρώτης, αντιπρόεδρος

* Χριστόφορος Μακρυάς, γενικός γραμματέας

* Χρήστος Νούνης, ειδικός γραμματέας

* Νικόλαος Μάλλιος, ταμίας

* Μάριος Καραμανώφ, μέλος Δ.Σ.

* Βασίλειος Τσίτσας, μέλος Δ.Σ.

Εξάλλου, ολοκληρώθηκαν µε επιτυχία οι εξετάσεις για την απόκτηση του διεθνούς πιστοποιητικού Certified International Investment Analyst (CIIA).

Οι εξετάσεις πραγµατοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ελληνική Ενωση Πιστοποιηµένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ), η οποία αποτελεί µέλος της Ευρωπαϊκής Οµοσπονδίας Ενώσεων Αναλυτών (EFFAS) και της διεθνούς ένωσης αναλυτών ACIIA η οποία και απονέµει τα πιστοποιητικά.

Οι κάτοχοι των πιστοποιητικών CIIA εξαιρούνται σειράς εξετάσεων επαγγελµατικής πιστοποίησης παγκοσµίως και στην Ελλάδα, όπου οι πτυχιούχοι δύνανται να εξαιρεθούν και των εξετάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την πιστοποίηση του Αναλυτού.

Η διοργάνωση σεµιναρίων προετοιµασίας και η προετοιµασία εξετάσεων στην Ελλάδα γίνεται µε την συνεργασία της ΕΕΠΑΜΑ µε την εταιρία CIF, θυγατρική της εισηγµένης στο ΧΑ εταιρίας Profile. Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε 6 µήνες. Νέα τµήµατα προετοιµασίας ξεκινάνε τον Νοέµβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v