Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Yψηλότερα θέτει τον πήχη η Eurocorp

Στα 10,1 ευρώ, από 8,6 ευρώ προηγουμένως αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo η Eurocorp, σε έκθεσή της (27/09), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση Add. Στα 49,2 εκατ. ευρώ εκτιμώνται τα προ φόρων κέρδη 2005 της εισηγμένης.

Jumbo: Yψηλότερα θέτει τον πήχη η Eurocorp
Στα 10,1 ευρώ, από 8,6 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Jumbo η Eurocorp, σε έκθεσή της (27/09), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Add”.

Η νέα τιμή-στόχος διαθέτει περιθώρια ανόδου 11%, ενώ η μετοχή της Jumbo ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου στα 8,88 ευρώ.

Aναβαθμίζουμε τις εκτιμήσεις για τα κέρδη της εταιρίας λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων έτους, τη συνεχή εξάπλωση του δικτύου της εισηγμένης αλλά και το guidance της διοίκησης, υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, οι αναλυτές της Eurocorp. Βάσει των προβλέψεων της Eurocorp τα προ φόρων κέρδη της Jumbo θα διαμορφωθούν στα 49,2 εκατ. ευρώ το 2005 και οι πωλήσεις στα 229,3 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η μετοχή της Jumbo έχει πολύ δρόμο μπροστά της, προσθέτουν οι αναλυτές της Eurocorp, τονίζοντας ωστόσο τον ”προβληματισμό” τους για την υπερπροσφορά των μετοχών της Jumbo, λόγω του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v