Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

S&B: Στα 8,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin

Με τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ και σύσταση ”outperform” ξεκινά εκ νέου η Marfin Analysis την κάλυψη της S&B σε report της με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου. η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι ο όμιλος έχει αρκετά σταθερές ταμειακές ροές, όπως προκύπτει από τη θέση του στην αγορά.

S&B: Στα 8,5 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin
Με τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ και σύσταση ”outperform” ξεκινά εκ νέου η Marfin Analysis την κάλυψη της S&B σε report της με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου.

Η χρηματιστηριακή αναμένει το 2005 να είναι ”ισχυρό έτος” για την S&B, υποστηριζόμενο από οργανική ανάπτυξη και την ενοποίηση της Stollberg.

Επίσης, εκτιμά ότι τα περιθώρια κερδοφορίας της θα ενισχυθούν λόγω των χαμηλότερων ναύλων και λειτουργικών βελτιώσεων.

Όπως αναφέρει, η S&B είναι από τους ελληνικούς ομίλους με τη μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, με παρουσία σε 21 χώρες, σε 5 ηπείρους. Ο όμιλος έχει πρόσβαση σε σημαντικά αποθέματα εξειδικευμένων μεταλλευμάτων, ενώ έχει καθιερώσει εκτεταμένο δίκτυο και ακολουθεί επικεντρωμένη στρατηγική.

Η Marfin Analysis επισημαίνει ότι ο όμιλος έχει αρκετά σταθερές ταμειακές ροές, όπως προκύπτει από τη θέση του στην αγορά, αλλά και τη διασπορά του προϊοντικού μείγματος.

Ως εκ τούτου, εκτιμά ότι η S&B αποτελεί ελκυστική επενδυτική ευκαιρία, θέτοντας τιμή-στόχο στα 8,5 ευρώ και υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου κατά 26,8% σύμφωνα με την τιμή κλεισίματος στις 26 Σεπτεμβρίου, ήτοι τα 6,7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v