Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤΤ: Αδύναμο το 6μηνο, λέει η Eurocorp

Αδύναμα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εξαμήνου των Επιχειρήσεων Αττικής η Eurocorp σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου, όπου διατηρεί την τιμή-στόχο των 3,40 ευρώ και τη σύσταση ”add”. Τα προ φόρων κέρδη 2005 εκτιμώνται στα 31,6 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 382,3 εκατ. ευρώ.

ΕΠΑΤΤ: Αδύναμο το 6μηνο, λέει η Eurocorp
Αδύναμα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα εξαμήνου των Επιχειρήσεων Αττικής η Eurocorp σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου, όπου διατηρεί την τιμή-στόχο των 3,40 ευρώ και τη σύσταση ”add”.

Όπως προκύπτει από τη μέθοδο αποτίμησης της Eurocorp, η μετοχή διαπραγματεύεται ακόμη με discount έναντι των ανταγωνιστών της.

Η Χρηματιστηριακή επισημαίνει τις λιγότερες πλεύσιμες ώρες που καταδεικνύει ο μικρότερος τζίρος της εταιρίας (λόγω του μικρότερου στόλου), αλλά και την επίδραση των αυξήσεων των καυσίμων στα κέρδη.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της έκθεσης ”Αντισταθμίζοντας τις επιπτώσεις για να φτάσει στο ίδιο αποτέλεσμα”. Για το 2005 τα προ φόρων κέρδη της εισηγμένης εκτιμώνται στα 31,6 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 382,3 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη ανά μετοχή προβλέπεται να ανέλθουν στα 0,24 ευρώ το 2005 και στα 0,29 ευρώ το 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v