Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα βλέμματα στο εξάμηνο, λένε οι ΑΧΕ

Τα αποτελέσματα εξαμήνου θα κυριαρχήσουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας στην αγορά, εκτιμούν οι ΑΧΕ, ενώ πιθανόν το ανοδικό μοτίβο να συνεχιστεί και σήμερα, αν το επιτρέψει και το διεθνές κλίμα.

Τα βλέμματα στο εξάμηνο, λένε οι ΑΧΕ
Τι αναμένεται για σήμερα: Τα αποτελέσματα εξαμήνου θα κυριαρχήσουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας στην αγορά, εκτιμούν οι ΑΧΕ.

Σταδιακή επικέντρωση στα αποτελέσματα εξαμήνου βλέπει η Σίγμα Δεβλέτογλου, ενώ αντίστοιχη είναι η πρόβλεψη και της Marfin Analysis.

Από την πλευρά της, η Εγνατία Finance, εκτιμά ότι η αγορά θα συνεχίσει στο ίδιο ανοδικό μοτίβο, αν και με ηπιότερους ρυθμούς, αν δεν υπάρξει σημαντική αλλαγή στο διεθνές κλίμα. Τράπεζες και τηλεπικοινωνίες αναμένεται να παραμείνουν στο μέτωπο του ΧΑ.

Η Proton ”βλέπει” πτωτικό άνοιγμα των διεθνών αγορών, ενώ δεν αποκλείει περιορισμένη αποκόμιση κερδών και στην εγχώρια αγορά.

Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. έκλεισε με κέρδη 1,42% πλησίον του σημείου αντίστασης των 3.000 μονάδων. Στο επίκεντρο βρέθηκε για μία ακόμη φορά η υψηλή κεφαλαιοποίηση και κυρίως οι τράπεζες και οι τηλεπικοινωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v