Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Το ΧΑ στερείται βραχυπρόθεσμους καταλύτες

H αγορά στερείται των στοιχείων που θα μπορούσαν να τις προσδώσουν δυναμική βραχυχρόνια, επισημαίνει στο εβδομαδιαίο της report (25/09) η Marfin Analysis, τονίζοντας παράλληλα πως το ενδεχόμενο μιας υποχώρησης από τα τρέχοντα επίπεδα είναι περιορισμένο.

Marfin: Το ΧΑ στερείται βραχυπρόθεσμους καταλύτες
H αγορά στερείται των στοιχείων που θα μπορούσαν να τις προσδώσουν δυναμική βραχυχρόνια, επισημαίνει στο εβδομαδιαίο της report (26/09) η Marfin Analysis, τονίζοντας παράλληλα πως το ενδεχόμενο μιας υποχώρησης από τα τρέχοντα επίπεδα είναι περιορισμένο.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει τις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, της Cosmote, της ΜΕΤΚΑ, της Folli Follie και του Γερμανού ως τις προτιμώμενες μετοχές από την Outperform λίστα της.

Παράλληλα θέτει τιμή-στόχο τα 33,6 ευρώ για την Εθνική, τα 18,5 ευρώ για την Cosmote, τα 9,25 ευρώ για την ΜΕΤΚΑ, τα 26,5 ευρώ για την Folli Follie και τα 14,2 ευρώ για τον Γερμανό.



Εξάλλο, οι αναλυτές της χρηματιστηριακής εντοπίζουν αγοραστικές ευκαιρίες στην 3Ε και στα ΚΑΕ στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ ”συνιστούν” επιλεκτικές αγορές σε αδύναμες συνεδριάσεις.

Η συγκριτική αποτίμηση της εγχώριας με τις διεθνείς αγορές δεν έχει μεταβληθεί και βραχυπρόθεσμα θα συνεχίσει να επηρεάζει τις επενδυτικές αποφάσεις, τονίζεται, μεταξύ άλλων στο report.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v