Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής:”Growth led by IKEA”, επισημαίνει η Marfin

Στη διατήρηση της τιμής - στόχου στα 7,50 ευρώ για τη μετοχή της Φουρλής προχώρησε η Μarfin Analysis, με έκθεσή της με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Growth led by IKEA”, ενώ παράλληλα επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”οutperform”.

Φουρλής:”Growth led by IKEA”, επισημαίνει η Marfin
Στη διατήρηση της τιμής - στόχου στα 7,50 ευρώ για τη μετοχή της Φουρλής προχώρησε η Μarfin Analysis, με έκθεσή της με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Growth led by IKEA” με αφορμή τα μεγέθη εξαμήνου που ανακοίνωσε η εταιρία.

Παράλληλα, επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της εταιρίας.

Η μετοχή της Φουρλής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου στα 6,62 ευρώ.

Στην έκθεση της Marfin υπογραμμίζεται η πιθανότητα συγκεκριμένων κινδύνων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις συστάσεις της για τη μετοχή της Φουρλής, όπως είναι η είσοδος ανταγωνιστών στον κλάδο της λιανικής αθλητικών ειδών, η χρονική στιγμή που θα επιλέξει η εταιρία για το άνοιγμα νέων καταστημάτων IKEA και οι τυχόν μεγαλύτερες του αναμενόμενου απώλειες στα έσοδα από το χονδρεμπόριο.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι βασικότερο καταλύτη για τον όμιλο αποτελεί η ενίσχυση των σημείων πώλησης, αλλά και ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης του τζίρου από τα ΙΚΕΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v