Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Τιμές-στόχοι από UBS και Π&Κ (update)

Την τιμή-στόχο των 33,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2” διατηρεί η UBS για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ την τιμή-στόχο των 24,7 ευρώ (ή των 22,8 ευρώ αναπροσαρμοσμένης για την αύξηση κεφαλαίου), αλλά και τη σύσταση ”neutral” επαναδιατυπώνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Εμπορικής (22/9).

Εμπορική: Τιμές-στόχοι από UBS και Π&Κ (update)
Την τιμή-στόχο των 33,2 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2” διατηρεί η UBS για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Καθησυχαστική πορεία”.

Εξάλλου, την τιμή-στόχο των 24,7 ευρώ (ή των 22,8 ευρώ αναπροσαρμοσμένης για την αύξηση κεφαλαίου), αλλά και τη σύσταση ”neutral” επαναδιατυπώνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας σε έκθεσή της με ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Αποτελέσματα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η μετοχή παραμένει δίκαια αποτιμημένη”.

Η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (22 Σεπτεμβρίου) στα 22,08 ευρώ.

Η UBS επισημαίνει ότι θα αναπροσαρμόσει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εμπορικής με την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου της τράπεζας.

Αναφερόμενη στα αποτελέσματα εξαμήνου της Εμπορικής Τράπεζας, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει ότι κινήθηκαν βάσει των προβλέψεων, καταγράφοντας ήπιο ρυθμό ανάπτυξης στα έσοδα και ”υγιή” μείωση στα έξοδα.

Μεταξύ άλλων, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σημειώνει πως παρά την αναδιάρθρωση της τράπεζας και την ανάπτυξη σε επίπεδο κερδοφορίας, η μετοχή της Εμπορικής είναι πλήρως αποτιμημένη στα τρέχοντα επίπεδα.

Συμπληρώνει δε, ότι η μετοχή της Εμπορικής διαπραγματεύεται με premium έναντι του κλάδου, και συγκεκριμένα 12 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη του 2007 έναντι 11,2 φορές του κλάδου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v