Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Finance: Δίκαια αποτιμημένη η Σοφοκλέους

Η Σοφοκλέους διαπραγματεύεται δίκαια (fairly) στα τρέχοντα επίπεδα, επισημαίνει η Alpha Finance σε report της, τονίζοντας παράλληλα ότι ο FTSE-20 είναι υπερτιμημένος μεταξύ 7% και 11% και ο Μid 40 υποτιμημένος μεταξύ 5% και 9%. Αύξηση 9% εκτιμά για τα κέρδη ανά μετοχή 2005 του FTSE-20.

Alpha Finance: Δίκαια αποτιμημένη η Σοφοκλέους
Η Σοφοκλέους διαπραγματεύεται δίκαια (fairly) στα τρέχοντα επίπεδα, επισημαίνει η Alpha Finance σε report της (15/9), τονίζοντας παράλληλα ότι ο FTSE-20 είναι υπερτιμημένος μεταξύ 7% και 11% και ο Μid 40 υποτιμημένος μεταξύ 5% και 9%.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή των εισηγμένων στον FTSE-20 θα ενισχυθούν κατά 25% και 17% το 2005 και 2006, αντίστοιχα. Αντίθετα, για τη μεσαία κεφαλαιοποίηση οι αναλυτές της Alpha Finance εμφανίζονται πιο συγκρατημένοι, εκτιμώντας αύξηση 9% και 7% στα EPS 2005 και 2006, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, η χρηματιστηριακή κρίνει το επενδυτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζεται για τη μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση ”υπερβολικό”, θεωρώντας ότι συνδέεται άμεσα με τα σενάρια αναδιάρθρωσης για συγκεκριμένες εταιρίες.

Έως τώρα αποτέλεσαν δέλεαρ για την αγορά περισσότερο τα σενάρια αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης παρά οι περιπτώσεις που αφορούν στα μερίσματα και την αξία (value& dividend), αναφέρεται στο report της Alpha Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v