Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin.: Εμπόδια σε είσοδο Intracom σε telecoms

Δυσκολίες θα συναντήσει η Intracom στην πορεία της προς τη δημιουργία ενός αξιόλογου λειτουργικού σχήματος στις εγχώριες τηλεπικοινωνίες, εκτιμά η Alpha Finance στο daily watch με ημερομηνία 15/9, προβλέποντας ότι ο όμιλος της Intracom θα προχωρήσει σε περισσότερες εξαγορές στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στρατηγικού του σχεδιασμού.

Alpha Fin.: Εμπόδια σε είσοδο Intracom σε telecoms
Δυσκολίες θα συναντήσει η Intracom στην πορεία της προς τη δημιουργία ενός αξιόλογου λειτουργικού σχήματος στις εγχώριες τηλεπικοινωνίες, εκτιμά η Alpha Finance στο daily watch με ημερομηνία 15/9, προβλέποντας ότι ο όμιλος θα προχωρήσει σε περισσότερες εξαγορές στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στρατηγικού του σχεδιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το ισλανδικών συμφερόντων fund ”Novator” απέκτησε μέσω Χ.Α. το 16,1% των μετόχων της FORTHnet, έναντι 6,08 ευρώ ανά μετοχή, μέρος του οποίου μεταβίβασε η Κυπριακή Τράπεζα Επενδύσεων, αλλά και η Telecom Italia.

Ειδικότερα, η Alpha Finance επισημαίνει: ”Όπως έχουμε αναφέρει και σε πρόσφατο σχόλιο, η Intracom αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες, στην πορεία της προς τη δημιουργία ενός αξιόλογου λειτουργικού σχήματος στις εγχώριες τηλεπικοινωνίες”.

”Ολόκληρη η εγχώρια αγορά (εξαιρώντας το σύμπαν του ΟΤΕ) φαίνεται σαν ένα τεράστιο παζλ και κανείς δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ένα είναι σίγουρο: Η προσφορά τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών αποτελεί στρατηγικό στόχο για τον όμιλο και σίγουρα θα δούμε περισσότερες εξαγορές στην προσπάθεια εκπλήρωσης του στρατηγικού του σχεδιασμού”, αναφέρει η Alpha Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v