Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Προβληματίζει η τεχνική εικόνα του FT 20

”Τεχνικό διαγραμματικό προβληματισμό” δημιούργησε κατά τη Fortius Finance το χθεσινό κλείσιμο του δείκτη FTSE 20 χαμηλότερα από τις 1.810 µονάδες. Η παραμονή του δείκτη κάτω από το επίπεδο αυτό για τις επόμενες δύο συνεδριάσεις θα προϊδεάσει αρνητικά για τη βραχυχρόνια τάση, λέει η Fortius.

Fortius: Προβληματίζει η τεχνική εικόνα του FT 20
”Τεχνικό διαγραμματικό προβληματισμό” δημιούργησε κατά τη Fortius Finance η χθεσινή υποχώρηση του δείκτη FTSE 20 στις 1.803,98 µονάδες.

Η αξία συναλλαγών κυµάνθηκε στα 115,7 εκατ. ευρώ, ενώ το εύρος διακύµανσης διαµορφώθηκε στο 1,12% (1.819,94 µε 1.799,5 µονάδες), αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Ο προβληµατισµός της χρηματιστηριακής προέρχεται κυρίως από το γεγονός της πρώτης καθοδικής διάσπασης σε επίπεδο κλεισίµατος της περιοχής στήριξης των 1.810 µονάδων.

”Παραµονή του δείκτη κάτω από την εν λόγω περιοχή για τις επόµενες δύο συνεδριάσεις θα µας προιδεάσει αρνητικά για την προδιαγραφόµενη βραχυχρόνια τάση” επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Εάν µάλιστα πραγµατοποιηθεί στη συνέχεια έντονη καθοδική κίνηση προς την επόµενη στήριξη των 1.765 µονάδων µε αυξηµένη αξία συναλλαγών, τότε η σηµαντική ζώνη αντίστασης των 1.850 - 1.860 µονάδων θα ενισχυθεί περαιτέρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v