Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Notos: Tιμές στόχοι από Εγνατία Finance και Praxis

Χαμηλότερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα μεγέθη α΄ εξαμήνου 2005 της Notos Com, διαπιστώνει η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (08/09), διατηρώντας την τιμή-στόχο των 3,9 ευρώ και τη σύσταση ”Accumulate”. Μείωση τιμής στόχου από Praxis.

Notos: Tιμές στόχοι από Εγνατία Finance και Praxis
Τα μεγέθη α΄ εξαμήνου 2005 της Notos Com διαμορφώθηκαν χαμηλότερα των προβλέψεων της Εγνατίας Finance και της Praxis International, όπως τονίζεται σε αντίστοιχες έκθεσεις τους. Μάλιστα η τελευταία μειώνει την τιμή στόχο για την μετοχή της εισηγμένης.

Αναλυτικότερα, χαμηλότερα των εκτιμήσεων διαμορφώθηκαν τα μεγέθη α΄ εξαμήνου 2005 της Notos Com, διαπιστώνει η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (08/09), διατηρώντας την τιμή-στόχο των 3,9 ευρώ και τη σύσταση ”Accumulate”.

H διοίκηση της εταιρίας στην τηλεδιάσκεψη επανέλαβε τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα έτους και ως εκ τούτου δεν μεταβάλλουμε τις προβλέψεις μας αναμένοντας τα μεγέθη εννεαμήνου, τονίζει η χρηματιστηριακή.

Άλλωστε το β΄ εξάμηνου αποτελεί παραδοσιακά το ισχυρότερο για την εταιρία, αφού σε αυτό πραγματοποιείται το 55% των πωλήσεων και το 63% των καθαρών κερδών έτους, συμπληρώνει η Εγνατία Finance.

Στο μεταξύ η Praxis International με έκθεσή της (07/09) μειώνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Notos Com, στα 3,5 ευρώ, από 3,7 ευρώ προηγουμένως, ενώ χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου χαμηλότερα των εκτιμήσεών της.

Αν και είµαστε θετικοί για το management του οµίλου ωστόσο διατηρούµε τις επιφυλάξεις µας λόγω της ενίσχυσης του ανταγωνισµού στον κλάδο των πολυκαταστηµάτων, κυρίως λόγω του εµπορικού τριγώνου Οµόνοια - ΜΤΣ - Ερµού, που δημιουργείται με την έναρξη της λειτουργίας των Αττικών Πολυκαταστημάτων, αναφέρει η Praxis.

H μετοχή της Notos Com ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 7ης Σεπτεμβρίου στα 3,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v