Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Ανοδικό το εξάμηνο λέει η Alpha Finance

Την ανοδική τάση που κατέγραψε η Φουρλής στο πρώτο τρίμηνο του έτους εκτιμά η Alpha Finance πως θα ακολουθήσουν τα μεγέθη της εταιρίας και στο σύνολο του πρώτου εξαμήνου του 2005, με το ΙΚΕΑ να αντισταθμίζει τυχόν πτώση από τον τομέα της λιανικής.

Φουρλής: Ανοδικό το εξάμηνο λέει η Alpha Finance
Την ανοδική τάση που κατέγραψε η Φουρλής στο πρώτο τρίμηνο του έτους εκτιμά η Alpha Finance πως θα ακολουθήσουν τα μεγέθη της εταιρίας και στο σύνολο του πρώτου εξαμήνου.

Η Φουρλής αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2005, αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Όπως επισημαίνει η Alpha Finance στο πρωινό της report με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2005, παραδοσιακά το δεύτερο τρίμηνο του έτους παρουσιάζει υψηλότερες πωλήσεις, σε σχέση με το πρώτο, προερχόμενες κυρίως από τα ΙΚΕΑ και των υψηλά περιθώριά της τα οποία αντισταθµίζουν τη µείωση στον κλάδο χονδρικής.

Ωστόσο και όσον αφορά στα περιθώρια κέρδους της Φουρλής, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως θα κινηθούν λίγο χαμηλότερο στο δεύτερο τρίμηνο σε σχέση με το πρώτο.

Συγκριτικά με το δεύτερο τρίμηνο του 2004, η Alpha Finance εκτιμά πως οι διαφορές θα είναι μικρότερες από εκείνες που κατεγράφησαν μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2005 και του πρώτου τριμήνου του 2004, καθώς το ΙΚΕΑ της Αθήνας είχε ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του στο δεύτερο περυσινό τρίμηνο, συμβάλλοντας σημαντικά στα μεγέθη του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v