Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - θετικός τόνος από ΟΤΕ

Τάσεις συσσώρευσης προβλέπουν οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή συνεδρίαση, με το επιτυχημένο placement του ΟΤΕ, όμως, να διαμορφώνει θετική τάση. Εξάλλου, μερίδα των αναλυτών προβλέπει ότι ο ΓΔ θα κινηθεί σε θετικό έδαφος.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - θετικός τόνος από ΟΤΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Οι εισροές κεφαλαίων από ξένους θεσμικούς επενδυτές θα αποτελέσουν σημαντικό παράγοντα στη διαμόρφωση της μεσοπρόθεσμης τάσης, εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ.

Σε θετικό έδαφος προβλέπει η Marfin Analysis πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους.

Χωρίς σημαντικές αλλαγές προβλέπει η Εγνατία Finance ότι θα διεξαχθεί η σημερινή συνεδρίαση, ενώ συμπληρώνει πως το επιτυχημένο placement του ΟΤΕ προσδίδει θετικό τόνο στην αγορά.

Οι επενδυτές τώρα αναμένεται να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στην ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ στις 9 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εντοπίσουν ενδείξεις όσον αφορά στη μεσοπρόθεσμη πορεία της Σοφοκλέους.

Εξάλλου, και η Proton Securities αναφέρεται στο επιτυχημένο placement του ΟΤΕ, επισημαίνοντας πως η μετοχή του Οργανισμού αναμένεται να παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά της, η Σίγμα Securities αναφέρει πως σε συνέχεια του επιτυχημένου placement του ΟΤΕ, αλλά και της ανόδου των ξένων αγορών, η Σοφοκλέους θα ανοίξει σε θετικό έδαφος.

Αμετάβλητες θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, εκτιμά η Eurocorp, εν όψει της ανακοίνωσης σήμερα το μεσημέρι της απόφασης της Τράπεζας της Αγγλίας για τα επιτόκια, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους, η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι θα παρουσιάσει τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα.

Τι έγινε χθες: Με οριακές απώλειες της τάξης του 0.07% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 155 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η έναρξη της συνεδρίασης χαρακτηρίστηκε από ενθουσιασμό με τους επενδυτές να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις τράπεζες και τις τηλεπικοινωνίες.

Ωστόσο, κινήσεις αποκόμισης κερδών άρχισαν να καταγράφονται όταν ο Γενικός Δείκτης έφτασε στο σημείο αντίστασης των 3.320 μονάδων, συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v