Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Πηγαίνοντας προς τα πάνω”

Τα αποτελέσματα του ΟΤΕ και της Alpha Bank προσέδωσαν εμπιστοσύνη στην αγορά, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (07/09)με τίτλο ”Πηγαίνοντας προς τα πάνω”. Διατηρείται η έκθεση κατά 70% σε μετοχές.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Πηγαίνοντας προς τα πάνω”
Τα αποτελέσματα του ΟΤΕ και της Alpha Bank προσέδωσαν εμπιστοσύνη στην αγορά, επισημαίνει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (07/09)με τίτλο ”Πηγαίνοντας προς τα πάνω”.

Παράλληλα η εξαγορά ποσοστού της Εγνατίας Τράπεζας από την Marfin Financial Group και η φημολογία για εξαγορές και συγχωνεύσεις στη μικρομεσαία κατηγορία διατήρησε τη θετική δυναμική των δύο κλάδων.

Η περίοδος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου εξελίσσεται πολύ καλά και ”οδήγησε” σε αύξηση των τιμών-στόχων στις μετοχές: Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΤΕ, Cosmote, 3E, EΛΠΕ και Motor Oil αναφέρουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής.

Ειδικότερα η Π&Κ αύξησε την τιμή στόχο στα 19 ευρώ για τον ΟΤΕ, στα 29 ευρώ για την Alpha Bank, στα 14,4 ευρώ για την Motor Oil, στα 18,5 ευρώ για την Cosmote, στα 19 ευρώ για την Πειραιώς, στα 27 ευρώ για την 3Ε και στα 9 ευρώ για τα ΕΛΠΕ.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή αύξησε την τιμή στα 32,2 ευρώ για τον Τιτάνα, στα 6 ευρώ για την Τεχνική Ολυμπιακή και στα 11,5 ευρώ για την Jumbo, όπως αναφέρει στο report της.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα εισηγμένων η Π&Κ χαρακτηρίζει ανάμικτα τα αποτελέσματα του Σαράντη και κατώτερα των εκτιμήσεων για το Μαίλλη. Ωστόσο στην τηλεδιάσκεψη του Μαίλλη επισημάνθηκε ότι η αδυναμία είναι εποχική δεδομένο που οδηγεί την χρηματιστηριακή να διατηρήσει την overweight σύσταση.

Για την Alpha Bank οι αναλυτές της Π&Κ τονίζουν τις νέες αναθεωρημένες εκτιμήσεις τους για τη μερισματική πολιτική και για τον ΟΤΕ τα ισορροπημένα αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v