Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Σε ανοδικό κανάλι εισήλθε ο Dow Jones

Ισχυρή επανείσοδος του δείκτη Dow Jones Industrial Average σε µεσοπρόθεσµο ανοδικό κανάλι πραγµατοποιήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street, τονίζει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση για το δείκτη.

Fortius: Σε ανοδικό κανάλι εισήλθε ο Dow Jones
Ισχυρή επανείσοδος του δείκτη Dow Jones Industrial Average σε µεσοπρόθεσµο ανοδικό κανάλι πραγµατοποιήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street, ύστερα από ένα σύντοµο χρονικό διάστηµα καθοδικής ”αποχής” του, µέσα στο οποίο δοκίµασε µε επιτυχία τη στήριξη που παρουσιάζει η περιοχή των 10.350 µονάδων.

Σύμφωνα με την τεχνική ανάλυση της Fortius Finance (7/9), ο δείκτης έκλεισε αργά χθες το βράδυ στις 10.589,24 µονάδες καταγράφοντας σηµαντικά κέρδη, της τάξεως του 1,36% (141,87 µονάδες), µε τον συνολικό όγκο συναλλαγών να διαµορφώνεται στα 231,5 εκατ. τεµάχια, ενώ το εύρος τιµών διαµορφώθηκε µεταξύ των 10.467,51 (low) - 10.621,96 (high) µονάδων.

Διαγραµµατικά, η διέλευση του δείκτη µέσα στο µεσοπρόθεσµο ανοδικό κανάλι δηµιουργεί πλέον νέα δεδοµένα στην περαιτέρω πορεία του, καθώς η ιδιαίτερη δυναµική µε την οποία επετεύχθη µας προϊδεάζει, σύµφωνα µε την τεχνική ανάλυση, για µια πιθανή ανοδική διάσπαση της βραχυχρόνιας αντίστασης των 10.700 µονάδων, τονίζει η Fortius.

Οι 10.700 ταλάνισαν τον δείκτη Dow Jones καθόλη τη διάρκεια του διµήνου Ιουλίου – Αυγούστου. Σηµαντική βοήθεια στην επίτευξη ενός τέτοιου σεναρίου θα δώσει µια πιθανή πτώση της τιµής του πετρελαίου κάτω από την περιοχή των 60 δολαρίων. Τέλος, θετικές είναι και οι ενδείξεις που λαµβάνουµε από τους τεχνικούς δείκτες: Directional Movement System (+DI, -DI, ADX), Aroon, Stochastic Oscillator και Relative Momentum Index (RMI ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v