Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικό momentum και δοκιμές νέων υψηλών

Ανοδική εκκίνηση και δοκιμές υψηλότερων επιπέδων εκτιμούν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση, εφόσον διατηρηθούν το καλό κλίμα από το εξωτερικό και η εγχώρια ροή ειδήσεων. Επίσης, χαρακτηρίζουν το ενδεχόμενο υποχώρησης του Δείκτη ”περιορισμένο”.

ΑΧΕ: Θετικό momentum και δοκιμές νέων υψηλών
Τι αναμένεται για σήμερα: Σύμφωνα με την Εθνική AXE, το θετικό momentum θα βοηθήσει την αγορά να κατακτήσει υψηλότερα επίπεδα, ενώ την πρόβλεψη ότι το σημερινό άνοιγμα θα είναι θετικό εκφράζει η Marfin Analysis στο πρωινό της report, εκτιμώντας πως η ελληνική αγορά θα ακολουθήσει τις αμερικανικές αγορές.

Υποστηριζόμενη από ελκυστικά θεμελιώδη μεγέθη η αγορά φαίνεται ικανή να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα βραχυ-μεσοπρόθεσμα, με δεδομένο ότι το κλίμα από τις διεθνείς αγορές και η ροή ειδήσεων θα παραμείνουν υποστηρικτικά, τονίζει στο πρωινό της report η Σίγμα.

Περιορισμένο βλέπει το ενδεχόμενο υποχώρησης η Εγνατία ΑΧΕ, ενώ πιστεύει πως η αγορά θα δοκιμάσει σύντομα υψηλότερα επίπεδα.

Η Proton Securities από την πλευρά της υποστηρίζει πως το άνοιγμα της αγοράς είναι πιθανό να ειναι ανοδικό, με τους επενδυτές να εστιάζουν στον ΟΤΕ εν όψει και του placement εκ μέρους του Δημοσίου.

Τι έγινε χθες: Με μικρή άνοδο ολοκλήρωσε χθες τη συνεδρίαση η Σοφοκλέους, εν μέσω αγοραστικού ενδιαφέροντος για τράπεζες, αλλά και για τον ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v