Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Στα 4,20 ευρώ η τιμή-στόχος από Eurocorp

Σε μείωση της τιμή-στόχου για τη μετοχή της Μαΐλλης στα 4,20 ευρώ, από τα 4,70 ευρώ πριν, προχώρησε η Eurocorp σε ανάλυσή της με τίτλο ”Έτος γεμάτο προκλήσεις” και ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου, όπου διατηρεί τη σύσταση ”add”.

Μαΐλλης: Στα 4,20 ευρώ η τιμή-στόχος από Eurocorp
Σε μείωση της τιμή-στόχου για τη μετοχή της Μαΐλλης στα 4,20 ευρώ, από τα 4,70 ευρώ πριν, προχώρησε η Eurocorp με ανάλυσή της με τίτλο ”Έτος γεμάτο προκλήσεις” και ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου, όπου διατηρεί τη σύσταση ”add”.

Η μετοχή της Μαΐλλης ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (5 Σεπτεμβρίου) στα 3,80 ευρώ.

H Eurocorp αναφέρει πως τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της Μαΐλλης κινήθηκαν χαμηλότερα των προβλέψεών της και ως εκ τούτου το να ”πιάσει” η διοίκηση τους στόχους που έχει θέσει για το 2005 αποτελεί ”πρόκληση”.

”Αναθεωρήσαμε το μοντέλο μας ώστε να συμπεριλάβουμε τις προβλέψεις μας για τα μεγέθη της Μαΐλλη” αναφέρει η Eurocorp, ενώ συμπληρώνει πως οι αλλαγές που υιοθέτησε αφορούν στην επιβράδυνση των πωλήσεων και των βασικών περιθωρίων κέρδους.

Για το 2005, η Eurocorp αναμένει αύξηση 10% στον κύκλο εργασιών, ποσοστό που είναι χαμηλότερο από τις εκτιμήσεις της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v