Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Notos Com: Εκτιμήσεις από HSBC για εξάμηνο

Κατά 9,4% εκτιμά η HSBC πως θα αυξηθεί ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Notos Com στο πρώτο εξάμηνο, με σημαντική τη συμβολή από το πολυκατάστημα Notos Galleries Home, ενώ για τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας προβλέπει αύξηση 14,2%.

Notos Com: Εκτιμήσεις από HSBC για εξάμηνο
Αύξηση 9,4% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών προβλέπει η HSBC ότι θα ανακοινώσει η Notos Com για το πρώτο εξάμηνο του 2005, καθώς τοποθετεί τον τζίρο στα 134,1 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 122,6 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος (με βάση το ελληνικό λογιστικό σχέδιο).

Η Notos Com έχει προγραμματίσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου του έτους για αύριο, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξηγεί η HSBC η αύξηση των πωλήσεων οφείλεται κυρίως στην κατά 30% ενίσχυση που εκτιμάται ότι έχει καταγράψει ο τζίρος του πολυκαταστήματος Notos Galleries Home.

Εξαιρουμένου του Notos Galleries Home, οι πωλήσεις του ομίλου από τον τομέα των πολυκαταστημάτων αναμένεται να καταγράψουν αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης, κυρίως λόγω του ανταγωνισμού που δημιούργησε το νέο πολυκατάστημα Attica Department Stores, η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε τον Απρίλιο, σημειώνει η HSBC.

Σε ό,τι αφορά τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου Notos Com, ο οίκος εκτιμά πως θα ενισχυθούν κατά 14,2%, διαμορφούμενα στα 15,7 εκατ. ευρώ, έναντι 13,7 εκατ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου του 2004.

Η HSBC επισημαίνει πως τα αποτελέσματα έχουν επηρεασθεί θετικά από τη σημαντική μείωση στις ζημίες από δικαιώματα μειοψηφίας, το οποίο και οφείλεται στη βελτιωμένη λειτουργική απόδοση του Notos Galleries Home.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v