Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Θετικές τεχνικές ενδείξεις ”βλέπει” η Fortius

Θετικές χαρακτηρίζει τις τεχνικές ενδείξεις για την περαιτέρω πορεία της μετοχής του ΟΤΕ η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η μετοχή επιδεικνύει διάθεση ανάκτησης δυνάμεων.

OTE: Θετικές τεχνικές ενδείξεις ”βλέπει” η Fortius
Θετικές χαρακτηρίζει τις τεχνικές ενδείξεις για την περαιτέρω πορεία της μετοχής του ΟΤΕ η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου.

”Όσο ο τίτλος του ΟΤΕ παραµένει σε επίπεδο κλεισίµατος πάνω από την περιοχή των 16,76 ευρώ θα µας προϊδεάζει θετικά για τη µετέπειτα πορεία, εάν όµως διασπαστεί καθοδικά µε αυξηµένο όγκο συναλλαγών τότε θα ωθήσει τη µετοχή προς το σηµείο στήριξης των 16,4 ευρώ ”αποµακρύνοντάς” µας έτσι αρκετά από τον στόχο επαναπροσέγγισης των 18 ευρώ”, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Για τη χθεσινή ηµέρα ο τίτλος έκλεισε αµετάβλητος στα 16,98 ευρώ, µε τον όγκο συναλλαγών να κυµαίνεται στα 714.800 τεµάχια, ενώ το ποσοστιαίο εύρος τιµών βρέθηκε στο 1,06%, καθώς το υψηλό πραγµατοποιήθηκε στα 17,12 ευρώ και το χαµηλό στα 16,94 ευρώ.

”Διαγραµµατικά, βλέπουμε τη μετοχή να επιδεικνύει διάθεση δηµιουργίας ενός βραχυχρόνιου consolidation ανάκτησης δυνάµεων πάνω από τον απλό κινητό µέσο των 50 ηµερών”, λέει η Fortius.

Επίσης, ως θετική ένδειξη εκλαµβάνεται η απόκλιση ενός δείκτη (PFE) ο οποίος µετράει εγκαίρως την αποδοτικότητα των τιµών όταν αυτές ταξιδεύουν χρονικά µεταξύ δύο σηµείων, σε σχέση µε τηv τιµή της µετοχής, καθώς παρά την πτωτική πορεία της στις τελευταίες

συνεδριάσεις ”ο συγκεκριμένος δείκτης επανήλθε πάνω από τη µηδενική ζώνη, δίνοντάς µας έτσι ”πρόγευση” µιας πιθανής ανοδικής εκτόνωσης”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v