Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: ”Συσσώρευση προτού δοκιμαστούν νέα υψηλά”

”Συσσώρευση προτού δοκιμαστούν νέα υψηλά” βλέπει η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου εκτιμά ότι βασικοί καταλύτες στη διαμόρφωση της τάσης, εκτός από τα μεγέθη εξαμήνου και το διεθνές περιβάλλον, είναι τα επικείμενα placements σε ΟΤΕ και Αγροτική Τράπεζα, αλλά και η ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Εγνατία: ”Συσσώρευση προτού δοκιμαστούν νέα υψηλά”
”Συσσώρευση προτού δοκιμαστούν νέα υψηλά” βλέπει η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου θέτει τη Motor Oil ”υπό αναθεώρηση”.

Βασικοί καταλύτες στη διαμόρφωση της τάσης στη Σοφοκλέους, εκτός από την ολοκλήρωση της δημοσιοποίησης των μεγεθών εξαμήνου και το διεθνές περιβάλλον, είναι τα επικείμενα placements σε ΟΤΕ και Αγροτική Τράπεζα, αλλά και η ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως υπάρχει περιθώριο ανόδου για τον Γενικό Δείκτη, ωστόσο εκτιμά πως ένα συνεχές ράλι με βάση τις τρέχουσες συνθήκες δεν είναι λογικό. Σημειώνει πάντως πως βλέπει περιθώριο ανόδου της τάξης του 5,2% για τον Γενικό Δείκτη και 6,7% για τον FTSE-20.

Σε συνέχεια της πρόσφατης διόρθωσης η Εγνατία Finance προχώρησε σε αναβάθμιση των συστάσεων για τις μετοχές των Alpha Bank και EFG Eurobank σε ”αγορά”, διατηρώντας τη σύσταση ”accumulate” για τις μετοχές των Εθνικής Τράπεζας, Πειραιώς και Εμπορικής.

Εξάλλου, υπενθυμίζει πως αύξησε τις προβλέψεις της, αλλά και την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Τιτάν στα 31 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ, αναφέρει πως η τιμή-στόχος που έχει θέσει δικαιολογεί τη σύσταση ”accumulate”, επισημαίνει, όμως, πως το αρνητικό momentum που υπάρχει στη μετοχή ενδέχεται να διατηρηθεί εν τω μέσω ανησυχιών για τα κόστη.

Υπενθυμίζει επίσης πως αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, ενώ συμπληρώνει πως συνεχίζει να ξεχωρίζει (μεταξύ άλλων) τους τίτλους των Cosmote, Τεχνικής Ολυμπιακής, Folli Follie, Jumbo, Γρ. Σαράντη, Notos, Frigoglass και Νίκα, ενώ θέτει υπό αναθεώρηση τη μετοχή της Motor Oil, καθώς προετοιμάζεται να αναβαθμίσει τις εκτιμήσεις της, αλλά και την τιμή-στόχο για τη μετοχή της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v