Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Αύξηση τιμών για Τιτάν, Motor Oil, Jumbo

Σε αύξηση των τιμών-στόχων για τη μετοχή της Τιτάν (στα 28 ευρώ από τα 27 ευρώ πριν) διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”, της Motor Oil (στα 15,20 ευρώ, από τα 13,80 ευρώ) συνιστώντας ”outperform” και της Jumbo (στα 9,70 ευρώ, από τα 8,50 ευρώ) συνιστώντας επίσης ”outperform” προχώρησε η Marfin Analysis.

Marfin: Αύξηση τιμών για Τιτάν, Motor Oil, Jumbo
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τιτάν στα 28 ευρώ, από τα 27 ευρώ πριν, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε ”neutral” προχώρησε η Marfin Analysis με έκθεσή της στις 2 Σεπτεμβρίου.

Εξάλλου, σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη Motor Oil στα 15,20 ευρώ, από τα 13,80 ευρώ πριν, προχώρησε η ίδια χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου, όπου επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform” (δες σχετικό θέμα).

Παράλληλα η χρηματιστηριακή προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo στα 9,70 ευρώ, από τα 8,50 ευρώ πριν, σε έκθεσή της με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου και τίτλο ”Αναβάθμιση λόγω των συνεχιζόμενων ισχυρών μεγεθών”.

Η μετοχή της Τιτάν ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση στα 28,88 ευρώ, η μετοχή της Motor Oil στα 13,78 ευρώ και η μετοχή της Jumbo στα 8,76 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v