Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Προς τα 6,72 ευρώ τη ”βλέπει” η Fortius

”Πλώρη” προς τα 6,72 ευρώ φαίνεται να έχει βάλει η µετοχή της Intracom, σύμφωνα με σημερινή τεχνική ανάλυση της Fortius. Με προσοχή θα πρέπει να γίνεται πλέον η είσοδος στη μετοχή, λέει η χρηματιστηριακή, καθώς το ρίσκο είναι μεγάλο. Η µετοχή την Πέμπτη κατέγραψε κέρδη 9,06% (6,02 ευρώ).

Intracom: Προς τα 6,72 ευρώ τη ”βλέπει” η Fortius
”Πλώρη” προς τα 6,72 ευρώ φαίνεται να έχει βάλει η µετοχή της Intracom µετά και τη χθεσινή διάσπαση της αντίστασης των 5,7 ευρώ, επισημαίνει σε σημερινή της τεχνική ανάλυση η Fortius Finance.

Αναλυτικότερα, στη χθεσινή συνεδρίαση η µετοχή έκλεισε στα 6,02 ευρώ καταγράφοντας σηµαντικά κέρδη της τάξεως του 9,06%, ενώ ο όγκος συναλλαγών εκτινάχθηκε στα 1,6 εκατ. τεµάχια.

Χαρακτηριστικό του έντονου αγοραστικού ενδιαφέροντος που παρουσιάστηκε στη µετοχή µετά τις 14:30 είναι το ενδοσυνεδριακό διάγραµµα του τίτλου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η ισχυρή ανοδική πορεία. Αισίως λοιπόν η µετοχή, µετά και το χθεσινό κλείσιµο, συµπληρώνει από τον τοπικό πυθµένα W στις αρχές Ιουλίου ένα αξιόλογο κέρδος της τάξεως του 62%, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Για τη συνέχεια τώρα, το επόµενο σηµείο αντίστασης µετά τη διάσπαση των 5,7 ευρώ ορίζεται βάση της διαγραµµατικής ανάλυσης στα 6,72 ευρώ, περιοχή όπου σχηµατίστηκε στα τέλη Ιανουαρίου του 2004 η κορυφή Q.

Οπωσδήποτε όµως λόγω της εκρηκτικής ανόδου το ρίσκο για όσους επενδυτές θα ήθελαν να εισέλθουν στη µετοχή σε αυτά τα επίπεδα τιµών είναι αρκετά µεγάλο, γι’ αυτό θα πρέπει κάθε αγορά τους να συνοδεύεται απαραιτήτως και µε ένα ”σφικτό” stop loss. Τέλος, από απόψεως τεχνικών δεικτών δεν έχουµε καµία ένδειξη εξόδου, εκτός από την υπεραγορασµένη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πλειοψηφία των ταλαντωτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v