Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Proton: Yψηλότερες τιμές για ΟΤΕ, Alpha και Jumbo

Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Proton Χρηματιστηριακή για τις μετοχές του ΟΤΕ, της Alpha Bank και της Jumbo, αφού σε ισάριθμες εκθέσεις της προχώρα σε αυξήσεις στις τιμές στόχους, ενώ στην περίπτωση της τελευταίας αναβαθμίζει και τη σύσταση. Τα σχόλια των αναλυτών.

Proton: Yψηλότερες τιμές για ΟΤΕ, Alpha και Jumbo
Υψηλότερα θέτει τον πήχη η Proton Χρηματιστηριακή για τις μετοχές του ΟΤΕ, της Alpha Bank και της Jumbo, αφού σε ισάριθμες εκθέσεις της με σημερινή ημερομηνία προχώρα σε αυξήσεις στις τιμές στόχους, ενώ στην περίπτωση της τελευταίας αναβαθμίζει και τη σύσταση.

Αναλυτικότερα στα 21 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, διατηρώντας τη σύσταση ”Outperform”. H νέα τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 25% και οφείλεται στις νέες εκτιμήσεις για τις κεφαλαιουχικές δαπάνες του οργανισμού, στα 910 και στα 850 εκ. ευρώ το 2005 και το 2006 αντίστοιχα.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι αν και τα αποτελέσματα του οργανισμού δεν εντυπωσίασαν η θετική της άποψη δεν μεταβάλλεται.

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank η Proton θέτει τη νέα τιμή στα 25 ευρώ, από 23, δίχως να μεταβάλλει την ”Neutral” σύσταση. Οι αναλυτές της έκθεσης προβλέπουν ότι η μετοχή της τράπεζας, στερούμενη θετικών καταλυτών, δεν θα υπεραποδώσει μεσομακροπρόθεσμα.

Η βελτιωμένη λειτουργική πορεία της Jumbo στο έτος μας οδήγησε να αναβαθμίσουμε σε ”Outperform” τη σύσταση για τη μετοχή της εισηγμένης αναφέρουν οι αναλυτές της Proton, που θέτουν νέα υψηλότερη τιμή τα 10,4 ευρώ, από 8,3 ευρώ προηγούμενα.

Για το οικονομικό έτος 2005-2006 τα καθαρά κέρδη της Jumbo εκτιμώνται στα 48,8 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 300,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v