Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Θετικές υπό όρους οι ενδείξεις για Γ.Δ.

Ανοδος του Γ.Δ. υπεράνω των 3.250 μονάδων με αξιόλογη αξία συναλλαγών θα αφήσει εκ νέου ανοικτό το ενδεχόμενο προσέγγισης των 3.335 μονάδων, αναφέρει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση (1/9/2005), ενώ τονίζει πως σημαντικό είναι το κλείσιμο του δείκτη πάνω απο τις 3.200 στις επόμενες τρεις συνεδριάσεις.

Fortius: Θετικές υπό όρους οι ενδείξεις για Γ.Δ.
”Ανοδική κίνηση του δείκτη µε αξιόλογη αξία συναλλαγών πάνω από τις 3.250 µονάδες θα επαναφέρει το Γ.Δ. στην παλιά ζώνη συσσώρευσης του Αυγούστου, αφήνοντας έτσι ανοικτό το ενδεχόµενο προσέγγισης για τη συνέχεια των υψηλών των 3.335 µονάδων”, αναφέρει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση για το Γενικό Δείκτη με σημερινή ημερομηνία.

Ως θετικό διαγραµµατικό στοιχείο για τη περαιτέρω πορεία του δείκτη εκλαµβάνουν οι αναλυτές της Fortius την διατήρηση σε επίπεδο κλεισίµατος της περιοχής στήριξης των 3.200 µονάδων και στις επόµενες τρεις συνεδριάσεις, κάτι που θα δηµιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για το ”γέµισµα” του χάσµατος των 10 µονάδων, που άφησε στις 24 Αυγούστου µεταξύ των 3.275 και των 3.265 µονάδων στο ηµερήσιο chart τιµών.

Στην αντίθετη περίπτωση, που ο Γενικός Δείκτης δε µπορέσει να διατηρήσει τη περιοχή των 3.200 µονάδων, αναφέρει η χρηματιστηριακή, θα ωθήσει αρκετούς επενδυτές σε ενεργοποίηση ρευστοποιήσεων, που θα έχει ως αποτέλεσµα να οδηγηθεί ο δείκτης προς τη γνωστή, από το παρελθόν, περιοχή στήριξης των 3.150 µονάδων.

Ακόμη, η Fortius χαρακτηρίζει ”θετικά” τα μηνύματα που λαμβάνονται από ”γρήγορους” τεχνικούς δείκτες όπως ο Williams’ %R και ο Chande Momentum Oscillator (CMO).

Κατάτη χθεσινή συνεδρίαση, ο Γ.Δ. έκλεισε στις 3.231,48 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v