Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Στα 14,4 ευρώ αυξάνει την τιμή η Π&Κ

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 14,4 ευρώ, από 12,7 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της Motor Oil η Π&Κ σε έκθεσή της (29/8) με τίτλο ” Υψηλότερη τιμή-στόχος αλλά παραμένει δίκαια αποτιμημένη”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”equalweight”. Θετικά σχόλια και από την HSBC.

Motor Oil: Στα 14,4 ευρώ αυξάνει την τιμή η Π&Κ
Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 14,4 ευρώ, από 12,7 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της Motor Oil η Π&Κ σε έκθεσή της (29/8) με τίτλο ” Υψηλότερη τιμή-στόχος αλλά παραμένει δίκαια αποτιμημένη”, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”equalweight”.

H χρηματιστηριακή εκφράζεται θετικά για τη μακροπρόθεσμη προοπτική της εταιρίας, η στρατηγική της οποίας εστιάζεται, μεταξύ άλλων, στην εγχώρια αγορά, ενώ επιπρόσθετα προσφέρει υψηλό μέρισμα και ταμειακές ροές.

Ωστόσο τα τρέχοντα επίπεδα τιμών -η μετοχή της Motor Oil ενισχύθηκε 33% από την αρχή του έτους- ”προεξοφλούν” τα υψηλότερα του μέσου όρου περιθώρια (margins) της εταιρίας, αναφέρουν οι αναλυτές της Π&Κ.

Στο μεταξύ, η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Αυγούστου επισημαίνει με τη σειρά της τα ελαφρώς υψηλότερα των προβλέψεων μεγέθη εξαμήνου της Motor Oil τόσο σε ενοποιημένο επίπεδο όσο και στη μητρική.

Η HSBC αναφέρεται επίσης στα υψηλά περιθώρια (margins) που ενίσχυσαν τα μεγέθη εξαμήνου της εισηγμένης, ενώ τονίζει ότι θα προχωρήσει σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα μεγέθη της εταιρίας.

H μετοχή της Motor Oil ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 29ης Αυγούστου στα 13,38 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v