Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Στα 18,5 ευρώ ο πήχης από τη Marfin

Νέα τιμή-στόχο τα 18,5 ευρώ (από 16,4 ευρώ) θέτει η Μarfin Analysis για τη μετοχή της Cosmote, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform” σε έκθεση με τίτλο ”Strong underlying trends”, στην οποία αναβάθμισε τις προβλέψεις της για τα κέρδη της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Cosmote: Στα 18,5 ευρώ ο πήχης από τη Marfin
Νέα τιμή-στόχο τα 18,5 ευρώ (από 16,4 ευρώ) θέτει η Μarfin Analysis για τη μετοχή της Cosmote, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform” σε σημερινή της έκθεση με τίτλο ”Strong underlying trends”.

Η μετοχή της Cosmote ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (30 Αυγούστου) στα 15,96 ευρώ.

Η Marfin Analysis αναφέρει πως προχώρησε στην ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας σε συνέχεια της αναβάθμισης των εκτιμήσεών της για τα κέρδη της Cosmote, αλλά και λόγω των χαμηλότερων των προβλεπόμενων κεφαλαιουχικών δαπανών.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Cosmote την ερχόμενη τριετία, με στόχο να συμπεριλάβει όλες τις προοπτικές που ανοίγονται από τις διεθνείς της δραστηριότητες, ”όπως άλλωστε καταγράφηκαν από το ισχυρό momentum του πρώτου εξαμήνου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v