Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Νέες τιμές για Μυτιληναίο, ΜΕΤΚΑ, ΑτΕ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τις μετοχές των Μυτιληναίου (στα 13,60 από 12,10 ευρώ), ΜΕΤΚΑ (στα 9,25 από 8,55 ευρώ) και Αλουμίνιον της Ελλάδος (στα 18 απο 12,7 ευρώ) προχώρησε η Marfin Analysis, αναθεωρώντας ανοδικά τη σύσταση για τη ΜΕΤΚΑ σε ”outperform”.

Marfin: Νέες τιμές για Μυτιληναίο, ΜΕΤΚΑ, ΑτΕ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τις μετοχές των Μυτιληναίου, ΜΕΤΚΑ και Αλουμίνιον της Ελλάδος προχώρησε η Marfin Analysis σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Αυγούστου.

Η νέα τιμή-στόχος για τη Μυτιληναίος τέθηκε στα 13,60 από 12,10 ευρώ, αυτή για τη ΜΕΤΚΑ στα 9,25 από 8,55 ευρώ και αυτή για την Αλουμίνιον της Ελλάδος στα 18 απο 12,7 ευρώ.

Η σύσταση για τη ΜΕΤΚΑ αναβαθμίστηκε σε ”outperform” από ”neutral”, για την εταιρία holdings του ομίλου η σύσταση παρέμεινε ”outperform” και για το Αλουμίνιον σε ”neutral”.

Στην ανάλυσή της με τίτλο ”Η απόδοση βελτιώνεται διαρκώς - νέα ματιά στο Αλουμίνιον της Ελλάδος”, η Marfin χαρακτηρίζει ”ισχυρά” τα αποτελέσματα εξαμήνου της Μυτιληναίος, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ανάπτυξη των εσόδων και την ενδυνάμωση των περιθωρίων κέρδους λόγω των επιδόσεων των θυγατρικών της.

Η ΜΕΤΚΑ κατάφερε να εμφανίσει υψηλότερα του αναμενομένου έσοδα και κέρδη, αναφέρει η χρηματιστηριακή, με τα μεγέθη της να λαμβάνουν ώθηση από το σημαντικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο και τα projects που επιβάλλουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

Για το Αλουμίνιον της Ελλάδος, η Marfin τονίζει πως ανακοίνωσε καλύτερα των εκτιμήσεων περιθώρια κέρδους. Η χρηματιστηριακή προχώρησε σε σημαντικές προσαρμογές των προβλέψεών της από το 2006 και εξής.



Η μετοχή της Μυτιληναίος έκλεισε τη Δευτέρα στα 11,78 ευρώ, αυτή της ΜΕΤΚΑ στα 8,40, ενώ της Αλουμίνιον της Ελλάδος στα 16,44 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v