Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή αντίδραση τεχνικής φύσης

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί μιας τεχνικής μορφής αντίδραση επισημαίνουν οι αναλυτές, με την προϋπόθεση όμως ότι την τάση θα υποστηρίξει και η εικόνα των ξένων αγορών. Σε ”ελκυστικά” επίπεδα έχουν διαμορφωθεί αρκετοί τίτλοι της υψηλής κεφαλαιοποίησης, κυρίως οι τραπεζικοί.

ΑΧΕ: Πιθανή αντίδραση τεχνικής φύσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: ”Ανήσυχοι” είναι οι επενδυτές σύμφωνα με τη Marfin Analysis, λόγω των ιστορικών υψηλών που κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, οι οποίες με τη σειρά τους πίεσαν χαμηλότερα τις τιμές των μετοχών.

Για σήμερα η Marfin Analysis εκτιμά πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί μια τεχνικής μορφής αντίδραση.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance σημειώνει πως ο Γενικός Δείκτης ενδέχεται να ανακτήσει ορισμένες από τις πρόσφατες απώλειες, βοηθούμενος από πιθανό θετικό άνοιγμα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές.

Επιπλέον η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι τιμές ορισμένων μετοχών της υψηλής κεφαλαιοποίησης, κυρίως των τραπεζών, έχουν διαμορφωθεί σε ”ελκυστικά” επίπεδα και ως εκ τούτου είναι λογικό να αναζωογονηθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον, κυρίως σε περίπτωση που το διεθνές περιβάλλον παραμείνει ”ήρεμο”.

Τι έγινε χθες: ”Αδύναμη” ήταν και η χθεσινή συνεδρίαση, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει πως ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 1,10%, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 123 εκατ. ευρώ.

Τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψαν οι μετοχές των Intracom (-2,24%), Folli-Follie (-1,97%) και ΔΕΗ (-1,72%), ενώ οι μετοχές των τηλεπικοινωνιών υπεραπέδωσαν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v