Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Στα 16,1 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin

Στα 16,1 ευρώ, από 14,4 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η Marfin Analysis την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral” με αφορμή τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της εταιρίας, τα οποία χαρακτηρίζει ”ισχυρά”.

Πειραιώς: Στα 16,1 ευρώ η τιμή-στόχος από Marfin
Στα 16,1 ευρώ, από 14,4 ευρώ προηγουμένως, αύξησε η Marfin Analysis την τιμή-στόχο για την Τράπεζα Πειραιώς, διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 16,18 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφέρεται στα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της εταιρίας, τα οποία χαρακτηρίζει ”ισχυρά”, ενώ προχωρά στην αναθεώρηση προκειμένου να ενσωματώσει τις ισχυρότερες έναντι των δικών της εκτιμήσεις για τους ρυθμούς αύξησης στα έσοδα και δευτερευόντως τις προσαρμογές στα κόστη.

Η Marfin αναφερόμενη στη σύστασή της ”neutral” επισημαίνει ότι αντικατοπτρίζει τη συνολική της άποψη, σύμφωνα με την οποία η Πειραιώς είναι μια τράπεζα με καλή στρατηγική και θετικές προοπτικές, αλλά ακόμη χωρίς πλεονέκτημα σε επίπεδο επάρκειας, ROE ή ποιότητας κερδών, ώστε να δικαιολογεί κάποιο premium αποτίμησης σε σχέση με τους ανταγωνιστές της ή απλώς κάποια περισσότερο ελκυστική τρέχουσα αποτίμηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v