Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα τιμή στα 18,5 ευρώ από Π&Κ

Στα 18,5 ευρώ, από τα 16,5 ευρώ πριν, αύξησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Cosmote όπως αναφέρει σε σχετικό της report με ημερομηνία 25 Αυγούστου και τίτλο ”Ισχυρό τρίμηνο και καταλύτες εν όψει”, όπου διατηρεί τη σύσταση overweight.

Cosmote: Νέα τιμή στα 18,5 ευρώ από Π&Κ
Στα 18,5 ευρώ, από τα 16,5 ευρώ πριν, αύξησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Cosmote, όπως αναφέρει σε σχετικό της report με ημερομηνία 25 Αυγούστου και τίτλο ”Ισχυρό τρίμηνο και καταλύτες εν όψει”, όπου διατηρεί τη σύσταση overweight.

Η μετοχή της Cosmote ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής 26 Αυγούστου στα 16 ευρώ.

Αναφερόμενη στα μεγέθη που ανακοίνωσε η Cosmote για το β’ τρίμηνο του 2005, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει τα ”ισχυρά” EBITDA και τα καθαρά περιθώρια κέρδους, αποτέλεσμα των βελτιώσεων που πραγματοποίησε η εταιρία σε επίπεδο εξόδων.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η επερχόμενη ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων στη Βουλγαρία και στη Σερβία θα υποστηρίξει την υψηλότερη του μέσου όρου ανάπτυξη βραχυπρόθεσμα.

Παράλληλα, σημειώνει πως η επαναδραστηριοποίηση της θυγατρικής στη Ρουμανία εντός του 2005 θα μετριάσει κατά κάποιο τρόπο το ρίσκο από τις διεθνείς δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v