Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις 13 αναλυτών

Αύξηση 90% στα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις 13 αναλυτών πως θα παρουσιάσει ο ΟΤΕ στο πρώτο εξάμηνο σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters, ενώ σε επίπεδο β’ τριμήνου η αύξηση των ενοποιημένων καθαρών κερδών εκτιμάται πως θα είναι της τάξης του 91%.

ΟΤΕ: Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις 13 αναλυτών
Σημαντική αύξηση των ενοποιημένων καθαρών κερδών προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις 13 αναλυτών πως θα παρουσιάσει ο ΟΤΕ τόσο στο πρώτο εξάμηνο του 2005 όσο και σε επίπεδο β’ τριμήνου του 2005, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters.

Ο ΟΤΕ θα ανακοινώσει τα οικονομικά του μεγέθη την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Οι αναλυτές αποδίδουν την αύξηση των κερδών στον χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή, αλλά και στις ισχυρές επιδόσεις της θυγατρικής του ΟΤΕ στην κινητή τηλεφωνία.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το πρώτο εξάμηνο, οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις προβλέπουν αύξηση 90% στα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του Οργανισμού, καθώς τα τοποθετούν στα 176,8 εκατ. ευρώ.

Με βάση τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ αναμένεται να αυξηθούν κατά 91% στο β’ τρίμηνο, διαμορφούμενα στα 86 εκατ. ευρώ.

Τα EBITDA για τον όμιλο του ΟΤΕ στο β’ τρίμηνο αναμένεται να αυξηθούν κατά 8% στα 487,6 εκατ. ευρώ, με τις πωλήσεις να ενισχύονται κατά 4,4% στα 1,36 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v