Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Kέρδη 11,2 εκ. ευρώ βλέπει η Eurobank Sec

Κατά 8,6% και συγκεκριμένα στα 183 εκατ. ευρώ εκτιμά η Eurobank Securities πως θα αυξηθεί ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Μαΐλλης στο εξάμηνο, με τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας να διαμορφώνονται στα 11,2 εκατ. ευρώ. Σύσταση ”outperform”.

Μαΐλλης: Kέρδη 11,2 εκ. ευρώ βλέπει η Eurobank Sec
Ανοδικά εκτιμά η Eurobank Securities πως θα κινηθούν τα οικονομικά μεγέθη της Μαΐλλης στο πρώτο εξάμηνο του 2005, ενώ η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της εταιρίας, η οποία διαπραγματεύεται 11,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005.

Η Μαΐλλης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου στις 31 Αυγούστου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Eurobank Securities στο πρωινό της report με ημερομηνία 26 Αυγούστου, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Μαΐλλης αναμένεται να φτάσει στα 183 εκατ. ευρώ, τα EBITDA στα 31,5 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας στα 11,2 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή διευκρινίζει πως δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση τα αντίστοιχα μεγέθη του πρώτου εξαμήνου του 2004 καταρτισμένα σύμφωνα με τα ΔΛΠ, συμπληρώνει ωστόσο πως η αύξηση του κύκλου εργασιών αναμένεται να είναι της τάξης του 8,6%.

Για τα μεγέθη της Μαΐλλης στο σύνολο του έτους η Eurobank Securities συμπληρώνει πως είναι ανάλογα των εκτιμήσεων που έχει παραθέσει η διοίκηση, σύμφωνα με τις οποίες ο κύκλος εργασιών αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 11,8%.

Ως εκ τούτου, εξηγεί η χρηματιστηριακή, οι επιδόσεις του ομίλου προβλέπεται να είναι πιο ισχυρές στο δεύτερο εξάμηνο του 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v