Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, Τιτάν στο επίκεντρο

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι αναλυτές πως θα επιδείξει κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Σοφοκλέους, με την Τιτάν να βρίσκεται στο επίκεντρο σε συνέχεια των ”ισχυρών” μεγεθών εξαμήνου. Μερίδα αναλυτών προβλέπει ότι η ελληνική αγορά θα ακολουθήσει το θετικό άνοιγμα (όπως αναμένεται) των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης, Τιτάν στο επίκεντρο
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει η Marfin Analysis.

Τάση ανάλογη των ευρωπαϊκών αγορών επέδειξε χθες η Σοφοκλέους αναφέρει η Εγνατία Finance, η οποία όμως επισημαίνει πως οι κινήσεις αγοράς στο τέλος της συνεδρίασης περιόρισαν τις απώλειες.

Η Εγνατία Finance σημειώνει πως δεν αναμένει σημαντική διαφοροποίηση στην ψυχολογία στην παρούσα φάση, με τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου να δημιουργούν ανησυχίες.

Επιπλέον, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως το ενδιαφέρον των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα οικονομικά μεγέθη πρώτου εξαμήνου, επισημαίνοντας ότι η Τιτάν ενδέχεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών σε συνέχεια των ”ισχυρών” αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε χθες.

”Ήπιων” τόνων συνεδρίαση, με τάσεις συσσώρευσης προβλέπει η Σίγμα Securities.

Οριακά υψηλότερα εκτιμά η Eurocorp ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ύστερα από το χθεσινό θετικό κλείσιμο στη Wall, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σοφοκλέους εκτιμά ότι θα ακολουθήσει την τάση των ξένων αγορών.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε κατά 0,29% χαµηλότερα, µε τον τζίρο να φθάνει στα 191 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως η συνεδρίαση ξεκίνησε µε ρευστοποιήσεις, καθώς η πτώση στις διεθνείς αγορές και το νέο υψηλό στην τιµή του πετρελαίου επηρέασαν το επενδυτικό κλίµα.

Ωστόσο, το αγοραστικό ενδιαφέρον ήταν έντονο για τις µετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τους τίτλους να κλείνουν υψηλότερα από τα χαµηλά τους ενδοσυνεδριακά επίπεδα, συμπληρώνει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v