Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Κάμψη κερδών 7,5% αναμένει η CSFB

Κάμψη 7,5% στα καθαρά κέρδη εκτιμά η CSFB ότι θα εμφανίσει η Alpha Bank στο πρώτο εξάμηνο του 2005, ενώ σε επίπεδο δεύτερου τριμήνου ο ξένος οίκος εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 91 εκατ. ευρώ. Τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει ο ξένος οίκος.

Alpha Bank: Κάμψη κερδών 7,5% αναμένει η CSFB
Πτώση των κερδών εκτιμά η CSFB ότι θα εμφανίσει η Alpha Bank στο πρώτο εξάμηνο του 2005.

Η Alpha Bank θα ανακοινώσει τα μεγέθη για το πρώτο εξάμηνο του 2005 στις 31 Αυγούστου πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Η CSFB εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας στο πρώτο εξάμηνο του 2005 θα παρουσιάσουν κάμψη 7,5%, διαμορφούμενα στα 186 εκατ. ευρώ, καθώς τα αντίστοιχα περυσινά μεγέθη συμπεριλάμβαναν τα κέρδη από την πώληση της Delta Singular.

Σε επίπεδο δεύτερου τριμήνου ο ξένος οίκος εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 91 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 95 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2005.

”Μετά από ένα απογοητευτικό πρώτο τρίμηνο η μετοχή της Alpha Bank υποαπέδωσε τόσο του κλάδου όσο και των περισσοτέρων ελληνικών τραπεζών μετοχών” επισημαίνει η CSFB.

Συμπληρώνει όμως, πως η μετοχή της Τράπεζας διαπραγματεύεται 11,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2006, επισημαίνοντας ότι αναμένεται ανάκαμψη σε λειτουργικό επίπεδο στο δεύτερο μισό του έτους.

Εξάλλου, η CSFB επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Alpha Bank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v