Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: ”Ισχυρά” τα μεγέθη λένε οι αναλυτές

”Ισχυρά” χαρακτηρίζουν τα μεγέθη της εταιρικής χρήσης (Ιούλιος 2004- Ιούνιος 2005) της Jumbo, οι HSBC, Eurobank Securities, Π&Κ, Εμπορική και Εγνατία. Όπως επισημαίνουν, η εταιρία διατήρησε την ανοδική της πορεία, κεφαλαιοποιώντας την αναγνωρισιμότητα του brand name της, της τεχνογνωσίας της, αλλά και του δικτύου των καταστημάτων της.

Jumbo: ”Ισχυρά” τα μεγέθη λένε οι αναλυτές
”Ισχυρά” χαρακτηρίζει τα μεγέθη της εταιρικής χρήσης (Ιούλιος 2004- Ιούνιος 2005) της Jumbo, η HSBC, η οποία επισημαίνει ότι η εταιρία διατήρησε την ανοδική της πορεία, διευρύνοντας την ηγετική θέση που κατέχει στην αγορά έναντι των ανταγωνιστών της, κεφαλαιοποιώντας την αναγνωρισιμότητα του brand name της, της τεχνογνωσίας της, αλλά και του δικτύου των καταστημάτων της.

Αντίστοιχα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει η Eurobank Securities τα αποτελέσματα της Jumbo, επισημαίνοντας τις ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις της εταιρίας και εκτιμώντας ότι τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τους αναλυτές. Διατηρεί τη σύσταση outperform.

Από την πλευρά της η Εμπορική Χρηματιστηριακή τονίζει πως θα προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου για την Jumbo, ενώ η Εγνατία ΑΧΕ επισημαίνει πως η ισχυρή επίδοση σε επίπεδο πωλήσεων της εταιρίας οφείλεται στην συνεχή επέκταση του δικτύου της.

Η Π&Κ χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της χρήσης ”ισχυρά” και διατηρεί την σύσταση outperform λόγω της ηγετικής θέσης που κατέχει η εταιρία στην αγορά, του εκτεταμένου δικτύου της πωλήσεων, του επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου και τη συνεχή εκπλήρωση των στόχων της διοίκησης.



Η Jumbo χθες ανακοίνωσε αύξηση κατά 40,6% στα 49,2 εκατ. ευρώ των προ φόρων κερδών για το σύνολο της οικονομικής χρήσης Ιούλιος 2004 – Ιούνιος 2005, ενώ οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 229,3 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 21,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v