Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: ”Πώς θα τροφοδοτήσουμε την όρεξη”

”Παραμένουμε αγοραστές στη Σοφοκλέους και ξεχωρίζουμε τράπεζες με υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, οι οποίες κερδίζουν μερίδιο σε μία αναπτυσσόμενη αγορά”, επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της με τίτλο: ”Πώς θα τροφοδοτήσουμε την όρεξη”. Ποιες εταιρίες ξεχωρίζει. Για ποιους λόγους.

Π&Κ: ”Πώς θα τροφοδοτήσουμε την όρεξη”
Διατηρείται η όρεξη για νέες ιδέες (με την ελάχιστη κεφαλαιοποίηση των εταιριών να κυμαίνεται γύρω στα 100–200 εκατ. ευρώ), ενώ υποστηρίζεται από φημολογία για επικείμενες εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλά και για μετοχοποιήσεις, εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο εβδομαδιαίο της report με τίτλο: ”Πώς θα τροφοδοτήσουμε την όρεξη”.

”Παραμένουμε αγοραστές στη Σοφοκλέους και ξεχωρίζουμε τράπεζες με υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, οι οποίες κερδίζουν μερίδιο σε μία αναπτυσσόμενη αγορά” επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

Επίσης, ξεχωρίζει τον ΟΤΕ, ”ο οποίος αναδιαρθρώνεται με γρήγορους ρυθμούς”, την Coca-Cola Τρία Έψιλον, ”που αποτελεί μία από τους ισχυρούς εμφιαλωτές της Coca-Cola και που παρουσιάζει ανάπτυξη σε νέες αγορές, προσδίδοντας ταυτόχρονα αξία στις ώριμες αγορές”.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή εμφανίζεται με διάθεση αγοράς και στην Τιτάν ”που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς στις ΗΠΑ”, στην Intralot ”που είναι σωστά τοποθετημένη, ώστε να επωφεληθεί από την ιδιωτικοποίηση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών σε παγκόσμιο επίπεδο”, αλλά και στη Γερμανός.

Παράλληλα, ξεχωρίζει τις μετοχές των Jumbo και JP Άβαξ.

Για τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επαναδιατυπώνει την άποψή της για τοποθέτηση σε μετοχικούς τίτλους κατά 70%, με το 35% να αφορά ξένες μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v