Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Στα 27 ευρώ η τιμή-στόχος από CSFB

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τιτάν στα 27 ευρώ, από τα 23 ευρώ πριν, αναβαθμίζοντας παράλλληλα τη σύσταση σε ”neutral” προχώρησε η CSFB, σε συνέχεια της ανοδικής αναθεώρησης των εκτιμήσεών της για τα EBITDA της τσιμεντοβιομηχανίας στο σύνολο της τρέχουσας χρήσης.

Τιτάν: Στα 27 ευρώ η τιμή-στόχος από CSFB
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Τιτάν στα 27 ευρώ, από τα 23 ευρώ πριν, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”neutral” από ”underperform” προχώρησε η CSFB στο πρωινό της report με ημερομηνία 23 Αυγούστου 2005.

Η μετοχή της Τιτάν ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (22 Αυγούστου) στα 28 ευρώ.

Σύμφωνα με τον ξένο οίκο, η κατασκευαστική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στην εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2004 (λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων) ανέβασε τον πήχη (σε συγκριτικό επίπεδο) για την τσιμεντοβιομηχανία.

Ωστόσο, η CSFB προβλέπει ότι η ”αδυναμία” από την εγχώρια αγορά θα αντισταθμιστεί από τις διεθνείς λειτουργίες της Τιτάν στο σύνολο της τρέχουσας χρήσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η CSFB επισημαίνει ότι αναθεώρησε ανοδικά τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της Τιτάν. Συγκεκριμένα, αναβάθμισε ανοδικά τις προβλέψεις της για τα EBITDA του 2005 κατά 2,8%, καθώς τα τοποθετεί στα 365 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή αναθεώρησε ανοδικά τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA του 2006 κατά 2,2% (στα 386 εκατ. ευρώ), αν και για το 2007 τα αναθεώρησε οριακά πτωτικά κατά 0,4%, στα 396 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v