Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετικό το momentum - το βλέμμα στις τράπεζες

Θετικές είναι σε γενικές γραμμές οι χρηματιστηριακές για τη σημερινή πορεία της Σοφοκλέους, επισημαίνοντας την πιθανότητα ανάκαμψης των τραπεζών και θεωρώντας πιθανότερη την ανοδική κίνηση.

ΑΧΕ: Θετικό το momentum - το βλέμμα στις τράπεζες
Τι αναμένεται για σήμερα: Με την αγορά να εμφανίζει έλλειψη από νέα που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν βραχυπρόθεσμες ρευστοποιήσεις κερδών, το θετικό κλίμα ίσως παραμείνει, τουλάχιστον έως ότου υπάρξει μια περισσότερο ξεκάθαρη εικόνα για τα μεγέθη του α΄ εξαμήνου, αναφέρει η Alpha Finance.

Πιθανή χαρακτηρίζει την υπεραπόδοση της Σοφοκλέους για σήμερα η Proton Securities, επισημαίνοντας ότι το κλίμα είναι βελτιωμένο, αν και δεν διαφαίνεται κάποιος ”καταλύτης”.

Το κλίμα στην αγορά παραμένει εξαιρετικά θετικό, επισημαίνει η Marfin Analysis, προσθέτοντας ότι ένα rebound των τραπεζικών μετοχών δεν πρέπει να αποκλειστεί σε συνέχεια των πρόσφατων πιέσεων.

Θετική για τη σημερινή συνεδρίαση εμφανίζεται και η Εγνατία, στηρίζοντας τη θέση αυτή στα καλά θεμελιώδη μεγέθη και στο θετικό momentum.

Αντίθετα, επιφυλακτικές κινήσεις εν όψει κάποιας πιθανής αποκόμισης κερδών συνιστά η Σίγμα, εκτιμώντας ότι πίσω από τη χθεσινή αντίδραση κρύβονται τεχνικοί λόγοι.



Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. έκλεισε 0,81% υψηλότερα υπεράνω των 3.300 μονάδων, με τις τηλεπικοινωνίες να δίνουν το ρυθμό της ανόδου για μία ακόμη ημέρα. Παράλληλα, οι πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο χαλάρωσαν.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v