Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνέχεια στην αναζήτηση τάσης

Συμπεριφορά της αγορά αντίστοιχη με αυτή των δύο προηγούμενων ημερών αναμένουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές ενώ δεν αποκλείουν επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον.

ΑΧΕ: Συνέχεια στην αναζήτηση τάσης
Τι αναμένεται για σήμερα: Συμπεριφορά της αγοράς αντίστοιχη με αυτή των δύο προηγούμενων ημερών αναμένουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές ενώ δεν αποκλείουν επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον.

Η Marfin αναμένει συνέχιση του ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνίες, ενώ η Εθνική ΑΧΕ εκτιμά πως το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον θα βοηθήσει την αγορά να συσσωρεύσει στα τρέχοντα επίπεδα.

Συνέχιση του ενδιαφέροντος για τηλεπικοινωνίες αναμένει και η Alpha Finance ενώ θεωρεί ότι η αγορά θα συνεχίσει την ίδια αναζήτηση τάσης.

Ελαφρώς θετική αναμένει για σήμερα τη συνεδρίαση η EFG Eurobank Securities, εν μέσω σταθεροποίησης στα ξένα χρηματιστήρια, αλλά και θετικού εγχώριου επενδυτικού κλίματος.

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Εγνατία Finance ελλείψει σημαντικών νέων, αλλά και καθώς το μικρό upside potential δεν επιτρέπει την υπέρμετρη αισιοδοξία.



Τι έγινε χθες: Οριακή υποχώρηση κατά 0,95 εμφάνισε χθες ο Γ.Δ. αντισταθμίζοντας τις αρχικές του απώλειες. Η χαμηλή κεφαλαιοποίηση υποαπέδωσε, ενώ παρουσιάστηκε ενδιαφέορν για τις τηλεπικοινωνίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v