ΕΕΕΚ: Διατηρεί τιμή- στόχο & σύσταση η Εγνατία

Διατηρεί τη τιμή - στόχο στα 22,60 ευρώ και τη σύσταση ”Hold” για τη μετοχή της Coca Cola, η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Αυγούστου. Σε σημερινή της έκθεση η Eurocorp αυξάνει τη τιμή – στόχο στα 22,4 ευρώ από 21,5 ευρώ για τη μετοχή της Coca Cola.

ΕΕΕΚ: Διατηρεί τιμή- στόχο & σύσταση η Εγνατία
Διατηρεί τη τιμή - στόχο στα 22,60 ευρώ και τη σύσταση ”Hold” για τη μετοχή της Coca Cola, η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 17 Αυγούστου, μία μέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου της εισηγμένης.

Η Εγνατία Finance, στην έκθεσή της επισημαίνει ότι αυξάνει κατά 4% τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή της Coca Cola, από 1,25 ευρώ σε 1,30 ευρώ.

Επίσης, η Εγνατία Finance εκτιμά ότι η δυναμική του group αποτυπώνεται πλήρως στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ τέλος σημειώνει ότι η Coca Cola διαπραγματεύεται με premium έναντι των ανταγωνιστών της λόγω των υψηλών EBITDA και της προσδοκώμενης αύξησης των κερδών ανά μετοχή (EPS).

Παράλληλα, σε σημερινή της έκθεση η Eurocorp αυξάνει τη τιμή – στόχο στα 22,4 ευρώ από 21,5 ευρώ για τη μετοχή της Coca Cola, ενώ διατηρεί τη σύστασή της ”Hold”.

Eπίσης, η Eurocorp διατηρεί τις προβλέψεις για τα EBITDA του 2005, ενώ αυξάνει τη πρόβλεψή της για τα κέρδη ανά μετοχή σε 1,29 ευρώ έναντι προβλέψεων της διοίκησης για κέρδη ανά μετοχή μεταξύ 1,28 – 1,30 ευρώ, καθοδηγούμενη από την μείωση του φορολογικού συντελεστή σε 26% από 27%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v