Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Στο ίδιο μοτίβο η αγορά

Παρόμοιο με το χθεσινό εκτιμούν το σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές. Τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη αφήνουν λίγο χώρο για αρνητικές προδιαθέσεις, αν και βραχυπρόθεσμα δεν μπορεί να αποκλειστεί η συνέχεια της αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Στο ίδιο μοτίβο η αγορά
Τι αναμένεται για σήμερα: Παρόμοιο με το χθεσινό εκτιμά το σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis. Όπως επισημαίνει αν και το θετικό επενδυτικό κλίμα διατηρείται, κάποια περισσότερη αποκόμιση κερδών στον τραπεζικό κλάδο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Τα ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη αφήνουν λίγο χώρο για αρνητικές προδιαθέσεις αναφέρει από την πλευρά της η Εγνατία Finance, αν και εκτιμά ότι βραχυπρόθεσμα η αποκόμιση κερδών μπορεί να συνεχιστεί.

Απο το εξωτερικό αναμένει η Proton να προέλθει η τάση στην ελληνική αγορά, λόγω της περιορισμένης ειδησεογραφίας, ενώ δεν αποκλείει την υπεραπόδοση της αγοράς, εάν οι τράπεζες αντισταθμίσουν τις απώλειες.

Διαπραγμάτευση σε οριακά αρνητικό έδαφος αναμένει για σήμερα η Eurobank Securities, καθώς όπως επισημαίνει το διεθνές κλίμα είναι πιθανόν να συντηρήσει την επιλεκτική αποκόμιση κερδών.

Στην επιρροή των ξένων χρηματιστηρίων αναφέρεται και η Alpha Finance τονίζοντας ότι οι επενδυτές θα μπουν στον πειρασμό να αποκόμίσουν κέρδη από την ”περιφέρεια”.

Τι έγινε χθες: Η αποκόμιση κερδών συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με τον Γ.Δ. να κλείνει 0,08% υψηλότερα, εν μέσω υποχώρησης των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v