Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Διατηρούν τιμή-στόχο Εγνατία Finance, Proton

Η Εγνατία Finance και η Proton Χρηματιστηριακή με αντίστοιχες εκθέσεις τους διατηρούν τις τιμές-στόχους και τις συστάσεις για τη μετοχή της Εurobank. Στα 27 ευρώ η τιμή από την Proton, στα 29,6 ευρώ από την Εγνατία Finance.

EFG: Διατηρούν τιμή-στόχο Εγνατία Finance, Proton
Η Εγνατία Finance και η Proton Χρηματιστηριακή με αντίστοιχες εκθέσεις τους διατηρούν τις τιμές-στόχους και τις συστάσεις για τη μετοχή της Εurobank.

Eιδικότερα, η Eγνατία Finance σε έκθεσή της (16/8) διατηρεί την τιμή-στόχο των 29,6 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate”, ενώ κρίνει τα μεγέθη α΄ εξαμήνου της τράπεζας ισχυρά και περίπου ανάλογα των εκτιμήσεων.

Η τιμή-στόχος που θέτει η χρηματιστηριακή υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 11,6% από τα τρέχοντα επίπεδα. Παράλληλα η Εγνατία αναθεωρεί υψηλότερα τις εκτιμήσεις για τα έσοδα, τις προβλέψεις, αλλά και τα κόστη της τράπεζας. Τα καθαρά έσοδα από τόκους 2005 της τράπεζας προβλέπεται να ανέλθουν στα 1,3 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται στα 473 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 1,9%.



Στο μεταξύ, η Proton Securities σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Αυγούστου διατηρεί την τιμή-στόχο στα 27 ευρώ και επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”neutral” για τη μετοχή της Eurobank.

H μετοχή της Eurobank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Αυγούστου στα 26,52 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v