Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Τι εκτιμούν οι ΑΧΕ για τα μεγέθη εξαμήνου

Τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου 2005 της EFG Eurobank θα αυξηθούν μεταξύ 35% και 36,9%, προβλέπουν στα πρωινά report τους η Εγνατία Finance, η Marfin Analysis και η Σίγμα Χρηματιστηριακή.

EFG: Τι εκτιμούν οι ΑΧΕ για τα μεγέθη εξαμήνου
Τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου 2005 της EFG Eurobank θα αυξηθούν μεταξύ 35 και 36,9%, προβλέπουν στα πρωινά report τους η Εγνατία Finance, Marfin Analysis και η Σίγμα Χρηματιστηριακή.

Στο μεταξύ, οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις δημοσκόπησης του Bloomberg δείχνουν αύξηση της τάξεως του 36% στα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου.

Αναλυτικότερα, η Εγνατία Finance βλέπει τα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου της Eurobank να διαμορφώνονται στα 220,2 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 36,9%. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή της Eurobank.

Εξάλλου, η Marfin Analysis θεωρεί ότι τα καθαρά κέρδη της τράπεζας θα ενισχυθούν κατά 36%, διαμορφούμενα στα 218,7 εκατ. ευρώ. Για τα καθαρά έσοδα από τόκους οι προβλέψεις κάνουν λόγο για αύξηση 23,3%, στα 627,5 εκ. ευρώ.

Η Σίγμα εκτιμά αύξηση 35% στα καθαρά κέρδη του α΄ εξαμήνου, στα 217 εκατ. ευρώ. Για τα καθαρά κέρδη β΄ τριμήνου οι αναλυτές της χρηματιστηριακής βλέπουν ετήσια αύξηση 33%, στα 107,8 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v