Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η προσοχή στην Τράπεζα Πειραιώς

Η προσοχή των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς, εκτιμούν οι χρηματιστηριακές, που προβλέπουν συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ μερίδα αυτών δεν αποκλείει αποκόμιση κερδών.

ΑΧΕ: Η προσοχή στην Τράπεζα Πειραιώς
Τι εκτιμάται για σήμερα: Με δίχως σημαντικές αποκλίσεις από τα χθεσινά επίπεδα θα κινηθεί η Σοφοκλέους, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, εκτιμά η Εγνατία Finance. Παράλληλα προβλέπει περιορισμένους όγκους συναλλαγών.

Η Σίγμα Χρηματιστηριακή προβλέπει πως η αγορά θα εστιάσει την προσοχή της στα βαριά χαρτιά, και ιδιαίτερα τις τράπεζες, αρχής γενόμενης από την Τράπεζα Πειραιώς και την EFG Eurobank, που ανακοινώνουν αποτελέσματα εξαμήνου σήμερα και αύριο αντίστοιχα.

Η Marfin Analysis από την πλευρά της θεωρεί ότι η συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα θα διατηρηθεί, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα αποκόμισης κερδών.

Εξάλλου, η Proton Χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η αγορά θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Τράπεζας Πειραιώς και αναμένει θετικό άνοιγμα για τη Σοφοκλέους.

Από την πλευρά της, η Εθνική Χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι η ροή των ξένων κεφαλαίων στη Σοφοκλέους θα παραμείνει κρίσιμη για τη βραχυχρόνια πορεία της αγοράς.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 3.300 μονάδες με απώλειες 0,31%. Η Marfin Analysis επισημαίνει ότι ο τζίρος ανήλθε στα 166 εκατ. ευρώ, ενώ ο Mid 40 κατέγραψε κέρδη ύψους 0,43%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v